POLITIKA PRIVATNOSTI

Na ovoj su stranici objašnjene politike privatnosti kompanije Grundig Intermedia GmbH („Grundig“).

Grundig će prikupljati i koristiti osobne podatke kao što su ime, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj isključivo za koju ste naveli podatke ili za slanje obavijesti o Grundig promocijama i novim proizvodima. Vaši osobni podaci koristit će se isključivo u okviru Grundig grupe i poslovnih partnera ovlaštenih za ispunjenje vašeg zahtjeva.

Grundig koristi najbolje prakse i tehnologije kako bi zaštitio vaše osobne podatke od gubitka, oštećenja, korupcije, manipulacije, neovlaštenog pristupa i neovlaštenog otkrivanja. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s Grundigovom sigurnošću podataka, kontaktirajte našeg web administratora na adresi nesto(at)nesto(dot)com.

Ova se internetska stranica i baza podataka nalazi na poslužitelju [ ], a održava ih [ ].

Unakrsne reference ili hiperveze na Grundig internetskoj stranici mogu vas odvesti na stranice drugih kompanija. Grundig ne prihvaća nikakvu odgovornost za sadržaj takvih stranica ili njihovu politiku sigurnosti podataka.

Uloženi su maksimalni napori kako bi se osiguralo da su sve informacije, sadržaji i podaci prikazani na Grundig internetskoj stranici vezani uz Grundig proizvode, usluge, vijesti i promocije točni, ažurni i potpuni. Međutim, zbog stalnog poboljšanja proizvoda i drugih promjenjivih uvjeta, Grundig zadržava pravo izmjene proizvoda i tehničkih podataka te ostalih sadržaja na internetskoj stranici bez prethodne najave. Grundig će sve pritužbe koje se odnose na informacije na internetskoj stranici rješavati na pravedan i razuman način, ali u konačnici neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak, neugodnosti ili poduzete radnje na temelju informacija koje su s najboljom namjerom stavljene na ovu stranicu.

Autorska prava koja se nalaze u svim tekstovima i fotografijama na ovoj stranici pripadaju Grundigu ili davatelju licence. Sadržaje možete pregledavati, preuzimati i ispisivati samo za sebe i koristiti isključivo unutar vlastite organizacije, ali ne smijete mijenjati ili na bilo kakav način dodatno koristiti ili kopirati bilo kojoj drugoj osobi, ili iskoristiti u bilo kakvu komercijalnu svrhu, bez Grundigovog posebnog pisanog dopuštenja.

Povratak na vrh stranice